Ruokahävikin taustat
Ruokahävikin taustat Hävikin määrä ammattikeittiöissä on suuri. Sillä on merkittävä vaikutus niin ravintolalle taloudellisesti kuin ympäristön kannalta. Hävikin vähentäminen on merkittävä ympäristönäkökulma,
Lue lisää
Ruokahävikin taustat Hävikin määrä ammattikeittiöissä on suuri. Sillä on merkittävä vaikutus niin ravintolalle taloudellisesti kuin ympäristön kannalta. Hävikin vähentäminen on merkittävä ympäristönäkökulma,
Lue lisää
Hävikin vähentäminen prosessin eri vaiheissa Hävikin vähentämistä voi tehdä ravintolan ja keittiön kaikissa prosesseissa. Tässä moduulissa katsomme, minkälaisia konkreettisia tekoja ja valintoja ammattilainen voi tehdä hävikin vähentämiseksi eri vaiheissa.
Lue lisää