Siirry pääsisältöön

Feedback for Ruoka-ala ohjaa kuluttajia, kuluttajat ruoka-alaa

|

Tiedot ovat vanhentuneet. Täällä lukee että ruuantuotanto aiheuttaa kolmanneksen kulutuksen ilmastovaikutuksista, kun uusi tutkimus osoittaa seuraavaa: “Ruoantuotanto ja -kulutus aiheuttavat reilun viidenneksen kulutuksen ilmastovaikutuksista eli hiilijalanjäljestä. Vain asuminen kuormittaa ilmastoa ruokaakin enemmän. Liikkuminen on kolmas suuri tekijä.” Ruoantuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon – Luonnonvarakeskus (luke.fi)

Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Johdanto vastuulliseen ruokapalvelualaan » Ruoka-ala ohjaa kuluttajia, kuluttajat ruoka-alaa

Tiedot ovat vanhentuneet. Täällä lukee että ruuantuotanto aiheuttaa kolmanneksen kulutuksen ilmastovaikutuksista, kun uusi tutkimus osoittaa seuraavaa: “Ruoantuotanto ja -kulutus aiheuttavat reilun viidenneksen kulutuksen ilmastovaikutuksista eli hiilijalanjäljestä. Vain asuminen kuormittaa ilmastoa ruokaakin enemmän. Liikkuminen on kolmas suuri tekijä.” Ruoantuotannon ja -kulutuksen vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon – Luonnonvarakeskus (luke.fi)

Jaa

Lue myös