Siirry pääsisältöön

Osaavat
ammattilaiset,
vastuulliset yritykset


Ammattilaisen kädenjälki merkitsee vastuullisuutta, laatua ja ammattiylpeyttä. Se on se positiivinen vaikutus, jonka osaava ammattilainen jättää tähän maailmaan.

Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokursseilla ammattilaiset ja opiskelijat voivat ottaa haltuun oman alansa keskeiset ympäristöasiat ja vastuulliset käytännöt. Niiden avulla organisaatio voi varmistaa työntekijöidensä osaamisen uudistumisen muuttuvassa maailmassa.

Verkkokursseistamme sanottua


Hyvää perustietoa, pitäisi olla kaikille kansalaisille pakollinen kurssi 🙂

Johdanto kestävään kehitykseen -kurssista sanottua
Ammattilainen


Markkinoinnin näkökulmasta ja matkailualan ammattilaisena opin paljon uutta ja mielenkiintoista. Viherpesu oli kiinnostava aihe.

Vastuullinen matkailu -kurssista sanottua
Ammattilainen


Hyvä kokonaisuus, esimerkit yrityksistä olivat mielenkiintoisia, niitä voisi olla lisää : ) Ei ollut mitään turhaa tai epäselvää. Kiitos selkeästä ja myös tarpeellisesta kurssista ja tiedoista.

Johdanto kestävään kehitykseen -kurssista sanottua
Ammattilainen


Lyhyt ja ytimekäs aineisto. Tässä oli paljon uutta ja hyödyllistä tietoa.

Vastuullinen ruokapalveluala -kurssista sanottua
Ammattilainen


Hyvä ja kiinnostava kurssina kokonaisuutena sekä paljon hyvää ajankohtaista tietoa. Kaikki mitä asiakokonaisuuksina on hyvä tietää ja kiinteistönhoitajan syytä ja oleellisesti osata ja hallita.

Vastuullinen kiinteistönhoito -kurssista sanottua
Opiskelija


Todella tärkeää asiaa , jokaisen meistä tulisi kehittää omaa toimintaamme jotta maapallomme säästyisi tuleville sukupolville. 

Johdanto kestävään kehitykseen- kurssista sanottua
Opiskelija

Osaamisalat

Ammattilaisen kädenjäljestä löydät yleisen, erityisesti ammattilaisille suunnatun Johdanto kestävään kehitykseen -kurssin sekä eri osaamisalojen syventäviä kursseja. Julkaisemme uusien osaamisalojen kursseja vuosittain.

Kenelle Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssit sopivat?

Työnantajalle

Kiertotalous ja vastuullisuus ovat osa tämän päivän työelämää ja tulevaisuutta. Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien tavoitteena on varmistaa organisaatioiden konkreettiset vastuullisuusteot ja osaamisen uudistuminen muuttuvassa maailmassa.

Lue lisää

Oppilaitoksille

Kestävä kehitys näkyy vahvasti osana opetussuunnitelmaa kaikilla koulutusasteilla. Ammattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien avulla oppilaitos voi varmistua vaatimusten mukaisten tietojen ja taitojen kartuttamisessa.

Lue lisää

Ammattilaiselle

Vastuullisuus on olennainen osa tämän päivän ammattitaitoa. rnAmmattilaisen kädenjälki™ -verkkokurssien avulla voit opiskella oman alasi kestävän kehityksen ja kiertotalouden hyvät käytännöt.

Tutustu kursseihin

Miksi valita Ammattilaisen kädenjälki™?

Sinä tai työntekijäsi opitte toteuttamaan konkreettisia vastuullisuustekoja omassa työssänne.

Organisaatio voi rakentaa brändiään ja parantaa työnantajamielikuvaansa.

Opit, kuinka sinä tai työntekijäsi voitte rakentaa kestävää tulevaisuutta työn arjessa.

Osaamistodistuksella organisaatio, ammattilainen tai opiskelija voi näyttää osaamisensa

Suomen ympäristöopisto SYKLI on kouluttanut kestävän työelämä osaajia jo 20 vuoden ajan. Olemme valtakunnallinen erikoisoppilaitos, joka tarjoaa kestävän kehityksen, vastuullisuuden ja kiertotalouden koulutus- ja kehittämispalveluita.

Uutiskirje

Haluatko ajankohtaista tietoa vastuulliseen ammattitaitoon liittyvistä aineistoista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa SYKLI:n uutiskirje!