Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Vesihuoltolaitoksen viestintätehtävissä toimiminen

Vesihuoltolaitoksen
viestintätehtävissä
toimiminen

Tervetuloa pohtimaan vesihuoltolaitoksen viestintätehtäviä

Wikipedia määrittelee viestinnän seuraavasti:

“Viestintä eli vuorovaikutus voidaan ymmärtää sekä sanomien vaihdannaksi että merkitysten tuottamiseksi. Lisäksi viestintä on määritelty yhteisen todellisuuden rakentamiseksi. Erilaisten viestinnän määritelmien ei tarvitse välttämättä olla toisiaan poissulkevia, vaan niiden voidaan ymmärtää täydentävän toisiaan. Siten viestinnässä on samanaikaisesti kyse sanomien välittämisestä, merkitysten tuottamisesta ja yhteisen ymmärryksen rakentamisesta.”

Meistä jokainen viestii koko ajan, vähintäänkin sanattomasti. Viestintäkanavia on nykyisin enemmän kuin ennätämme seurata. Tämän kurssin aluksi tutustutaan vesihuoltolaitoksen viestintätehtäviin, niiden käytössä oleviin viestintäkanaviin ja edetään miettimään, kenelle viestit työssäsi ja mistä asioista.

Kurssi koostuu kolmesta osiosta. Ensin pohditaan vesihuoltolaitosten viestintää yleisemmin: kenelle sitä suunnataan ja miten, sekä kuinka viestiä häiriötilanteessa. Toisessa osiossa keskitytään omaan rooliisi viestijänä. Viimeisessä osiossa pääset testaamaan oppimaasi harjoitustehtävän parissa.

Antoisaa kurssia!

Kurssiohje

Kurssi sisältää kaksi moduulia ja harjoitustehtävän. Etene sivujärjestyksessä. Sivuilla olevat linkit ja liitemateriaalit kuuluvat kurssiin. Lisämateriaaleihin voit tutustua, jos asia kiinnostaa. Kurssi muistaa edistymisesi, joten voit välillä sulkea sen ja jatkaa suoritusta myöhemmin.

Kahden ensimmäisen osion lopussa on kyseisen osion sisältöön liittyvä tehtävä.

Viimeisessä osiossa pääset hyödyntämään oppimaasi omiin työtehtäviisi liittyvässä harjoitustehtävässä. Se tulee palauttaa näyttösi vastaanottajalle ennen näyttöä.

Vinkki! Voit suurentaa/pienentää kurssia näytössäsi näppäinyhdistelmällä Ctrl+ ja Ctrl-.

Kurssin vastuukouluttaja

Riikka Elo
Vesihuollon asiantuntija, kouluttaja
riikka.elo (a) sykli.fi
040 572 2786

Aloita opiskelu klikkaamalla ensimmäisen moduulin nimeä alla:

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu