Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Vesihuoltolaitoksen
asiakaspalvelutehtävissä
toimiminen

Tervetuloa pohtimaan vesihuoltolaitoksen asiakaspalvelutehtäviä ja rooliasi niissä!

Tervetuloa miettimään, mitä vesihuoltolaitosten asiakaspalvelu on, ketkä sitä tekevät, miten vesihuoltolaitoksen maksut muodostuvat sekä miten asiakaskohtaaminen onnistuu. Pohdimme myös omaa rooliasi asiakaspalvelussa.

Vesihuoltolaitoksilla on suuri määrä tehtäviä, joita emme arkipäivässä tunnista asiakaspalveluksi. Asiakaspalvelu voi tapahtua organisaation sisällä, sitä tehdään asiakkaiden kanssa, kohderyhminä voivat olla myös yhteistyökumppanit, päätöksentekijät ja viranomaiset.

Asiakaskohtaamiset ovat vuorovaikutusta. Kun tunnistetaan asiakaskohtaamisen vaiheet, osataan johdattaa tapaamista eteenpäin, kohdataanpa asiakas fyysisesti tai esimerkiksi puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Satunnaisetkin kohtaamiset asiakkaiden kanssa luovat mielikuvaa laitoksesta. Kolmannessa osiossa pohditaankin omaa rooliasi asiakaspalvelussa. Viimeisessä osiossa käsitellään asiakastapahtuman dokumentointia ja palautteen keräämistä.

Kurssissa on neljä MODUULIA. Jokaisessa osiossa pääset pohtimaan harjoitustehtävän avulla asiakaspalvelua omalla työpaikallasi ja omassa työssäsi.

Antoisaa kurssia!

Kurssiohje

Kurssi sisältää neljä moduulia ja jokaisen alla on oppitunteja. Käy niistä jokainen huolellisesti läpi ja pohdi asioita oman työtehtäväsi näkökulmasta. Kurssi muistaa edistymisesi, joten voit välillä sulkea sen ja jatkaa suoritusta myöhemmin.

Kurssiin sisältyy tehtäviä, joissa sinun tulee tehdä kirjauksia taulukkoihin. Tee kaikki harjoitukset.

  • Lataa Word -muotoiset tehtävät ensin omalle koneellesi
  • Tee tehtävässä kysytyt tehtävät, muista tallentaa!
  • Palauta kaikki tekemäsi tehtävät vastuukouluttajalle esim. sähköpostilla

Liitemateriaalien alussa on linkkejä asiaa syvemmin käsittelevään materiaaliin. Voit tutustua lisämateriaaleihin tarkemmin, jos ne esimerkiksi tukevat omaa työskentelyäsi. Kurssin kannalta keskeiset asiat on koottu liitteisiin.

Sivun alareunassa näet meneillään olevan sivun numeron sekä osion sivujen kokonaismäärän.

Kurssin vastuukouluttaja

Riikka Elo
koulutuspäällikkö, vesihuolto
riikka.elo (a) sykli.fi
040 572 2786

Tutustu kurssin sisältöön tai aloita opiskelu klikkaamalla ensimmäisen moduulin nimeä alla. Näet kunkin moduulin sisällön avaamalla moduulin oikealla olevasta nuolesta.

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu