Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Vastuullinen ruokapalveluala:
Ruuan elinkaari

Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!

Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.

Tämän kurssin jälkeen tiedät, minkälaisia resursseja, päästöjä ja ilmiöitä liittyy hankintaketjuun ennen kuin raaka-aineet saavuttavat sinun ravintolasi keittiön. Tällä kurssilla ilmiöitä käsitellään yleisesti. Suosittelemme opiskelemaan myös kurssin Kestävä ruokalistasuunnittelu, jossa pääset sitten soveltamaan tätä tietoa käytännön työhön.

Tämä kurssi on osa kuuden kurssin sarjaa, jotka yhdessä muodostavat Vastuullisen ruokapalvelualan kokonaisuuden. Tutustu muihin Vastuullisen ruokapalvelualan kursseihin.

Tarjoilija pitelee ruoka-annosta.

Ohjeet kurssin suorittamiseen

  • Tämä kurssi rakentuu kolmesta moduulista, joissa on yhteensä 12 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia.
  • Kurssin lopussa on osaamistesti. Sen läpäisemiseksi tarvitset 80 % pisteistä. Läpäisyn jälkeen saat osaamistodistuksen.
  • Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.

Aloita kurssi klikkaamalla Ruokatuotannon resurssit ja päästöt
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu