Siirry pääsisältöön

Status

Ei ilmoittautunut

Hinta

Suljettu

Ryhdy opiskelemaan

Tämä kurssi on suljettu

Vastuullinen ruokapalveluala: Resurssiviisaasti keittiössä

Vastuullinen ruokapalveluala:
Resurssiviisaasti keittiössä

Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!

Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.

Tämä kurssi on osa kuuden kurssin sarjaa, jotka yhdessä muodostavat Vastuullisen ruokapalvelualan kokonaisuuden. Tutustu muihin Vastuullisen ruokapalvelualan kursseihin.

Tarjoilija pitelee ruoka-annosta.

Ohjeet kurssin suorittamiseen

  • Tämä kurssi rakentuu kolmesta moduulista, joissa on yhteensä 11 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia.
  • Kurssin lopussa on osaamistesti. Sen läpäisemiseksi tarvitset 80 % pisteistä. Läpäisyn jälkeen saat osaamistodistuksen.
  • Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.
  • Voit myös kuunnella kurssin oppitunnit sivun vasemmasta ylälaidasta löytyvällä työkalulla.

Aloita kurssi klikkaamalla Resurssiviisaus: energia ja vesi
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.

Status

Ei ilmoittautunut

Hinta

Suljettu

Ryhdy opiskelemaan

Tämä kurssi on suljettu
Ostoskori