Vastuullinen ruokapalveluala: Resurssiviisaasti keittiössä
Vastuullinen ruokapalveluala:
Resurssiviisaasti keittiössä
Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!
Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.
Tämä kurssi on osa kuuden kurssin sarjaa, jotka yhdessä muodostavat Vastuullisen ruokapalvelualan kokonaisuuden. Tutustu muihin Vastuullisen ruokapalvelualan kursseihin.
Ohjeet kurssin suorittamiseen
- Tämä kurssi rakentuu kolmesta moduulista, joissa on yhteensä 11 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia.
- Kurssin lopussa on osaamistesti. Sen läpäisemiseksi tarvitset 80 % pisteistä. Läpäisyn jälkeen saat osaamistodistuksen.
- Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.
Aloita kurssi klikkaamalla Resurssiviisaus: energia ja vesi
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.
↓