Vastuullinen ruokapalveluala:
Kestävä ruokalistasuunnittelu
Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!
Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.
Suosittelemme opiskelemaan Vastuullinen ruokapalveluala: Ruuan elinkaari -kurssin ennen tämän kurssin suorittamista. Ruuan elinkaari -kurssista saat tarvittavat taustatiedot tätä kurssia varten.
Tämä kurssi on osa kuuden kurssin sarjaa, jotka yhdessä muodostavat Vastuullisen ruokapalvelualan kokonaisuuden. Tutustu muihin Vastuullisen ruokapalvelualan kursseihin.
Ohjeet kurssin suorittamiseen
- Tämä kurssi rakentuu kahdesta moduulista, joissa on yhteensä 8 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia.
- Kurssin lopussa on osaamistesti. Sen läpäisemiseksi tarvitset 80 % pisteistä. Läpäisyn jälkeen saat osaamistodistuksen.
- Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.
Aloita kurssi klikkaamalla Kestävä ruokalistasuunnittelu
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.
↓