Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Vastuullinen ruokapalveluala: Hävikin vähentäminen

Vastuullinen ruokapalveluala:
Hävikin vähentäminen

Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!

Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.

Tämä kurssi on osa kuuden kurssin sarjaa, jotka yhdessä muodostavat Vastuullisen ruokapalvelualan kokonaisuuden. Tutustu muihin Vastuullisen ruokapalvelualan kursseihin.

Tarjoilija pitelee ruoka-annosta.

Ohjeet kurssin suorittamiseen

  • Tämä kurssi rakentuu kolmesta moduulista, joissa on yhteensä 7 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia.
  • Kurssin lopussa on osaamistesti. Sen läpäisemiseksi tarvitset 80 % pisteistä. Läpäisyn jälkeen saat osaamistodistuksen.
  • Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.

Aloita kurssi klikkaamalla Hävikin vähentäminen
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu