Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Ilmastovastuullinen toiminta

“Maailma on matkalla kohti ilmastohelvettiä jalka kaasupolkimella”, sanoi YK:n pääsihteeri Antonio Guterres kansainvälisessä ilmastokokouksessa Sharm-el-Sheikhissä marraskuussa 2022.

Kuulostaa pahalta! Mitä Guterres oikein tarkoitti?  

Mistä ilmastonmuutoksessa on kyse? Miten se liittyy meihin? Pitääkö olla huolissaan? Mitä me voimme tehdä painaaksemme kaasun sijaan jarrua? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tältä kurssilta.  

Ilmastokriisin ratkaiseminen on yksi suurimmista haasteista, jotka ihmiskunnalla on edessään. Aivan jokaista tarvitaan: päättäjiä, yrityksiä, eri alojen ammattilaisia, kuluttajia, kansalaisia – ja sinua! Jokaiselle alalle tarvitaan nykyään ilmastovastuullisen toiminnan osaajia.  

Huolimatta haasteen suuruudesta on syytä muistaa Margaret Meadin sanat:  

“Älä koskaan aliarvioi pienen ajattelevan, sitoutuneen kansalaisten ryhmän kykyä muuttaa maailmaa. Se on ainoa asia, joka tosiaan on koskaan muuttanut maailmaa.” 

Tältä kurssilta saat tärkeitä tietoja ja taitoja, joita voit hyödyntää omassa työssäsi. Tervetuloa mukaan!  

Kurssin suorittaminen

Tämän verkkokurssin avulla voit hankkia itsellesi tarvittavat teoriatiedot Ilmastovastuullinen toiminta -tutkinnon osaa varten. Itse tutkinnon osa suoritetaan näytöllä. Sovi näytöstä kurssin kouluttajan kanssa.

Kurssissa on 6 moduulia. Viisi moduulia kattaa ilmastonmuutoksen syitä, seurauksia ja ratkaisuja. Viimeisessä moduulissa neuvotaan näytön suorittamiseen.

Testaa oppimaasi!

Pohdintatehtävä

Kurssin varrella on kahdenlaisia tehtäviä: tietovisatehtäviä ja pohdintatehtäviä.

Tietovisatehtävissä testataan opittua muutamilla kysymyksillä. Vastaukset eivät tallennu tai näy kenellekään, niitä ei käytetä arviointiin ja voit yrittää niin monta kertaa kuin haluat.

Pohdintatehtäviä ei tarvitse palauttaa, mutta toteutuksesta riippuen niistä saatetaan keskustella tutkinnon osan koulutuspäivissä. Niistä on myös apua näyttösi suunnittelua varten.

Tunnistat tehtävät vaaleankeltaisesta pohjasta.

Aloita kurssi klikkaamalla ensimmäisen moduulin nimeä alla:

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu