Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Enemmän elämää – Luontopositiivisuuden johtaminen ammatillisessa oppilaitoksessa, minkälaisia välineitä meillä jo on ja mitä tarvitsemme lisää?

Tervetuloa 1.3. Luontopositiivisuuden johtaminen ammatillisessa oppilaitoksessa, minkälaisia välineitä meillä jo on ja mitä tarvitsemme lisää? -verkkokurssille tai tutustumaan saman nimisen webinaarin ennakkotehtävään. 

Ennen tämän kurssin tai webinaarin ennakkotehtävän suorittamista kannattaa perehtyä Johdanto luonnon monimuotoisuuteen kurssiin, joka toimii hyvänä pohjana kaikille Enemmän elämää -kursseille. 

Kokonaisuus käsittelee elonkirjoa kunnioittavaan johtajuuteen ammatillisissa oppilaitoksissa. Luontopositiivinen siirtymä on iso muutos, joka vaatii aktiivista toimijuutta ja johtamista toteutuakseen. Siirtymä pureutuu syvälle arvomaailmaan, ajattelutapoihin, toimintakulttuuriin ja jopa esteettisiin käsityksiin. Minkälainen johtaminen mahdollistaa siirtymän?  

Kurssi ja webinaari kuluvat Enemmän elämää -kohti luontopositiivista ammatillista koulutusta hankkeessa tuotettuun koulutussarjan teemaan 1. Luontopositiivisen toimintakulttuurin johtaminen. Hankesivulta voit lukea lisää tietoja hankkeesta.

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu