Vastuullinen ruokapalveluala
Tervetuloa opiskelemaan vastuullista ruokapalvelualaa!
Vastuullisuus on olennainen osa ammattitaitoa ruokapalvelualalla. Ammattikeittiöiden valinnat vaikuttavat koko elintarvikeketjuun alkutuotannosta kuluttajan lautaselle asti. Ammattilaisen kädenjäljen opiskeluaineisto ja osaamistesti johdattavat sinut ruokapalvelun kestäviin ja vastuullisiin valintoihin.
Ammattilaisen kädenjälki tunnettiin aikaisemmin nimellä Ympäristöosaava ammattilainen ja Ruokapalvelualan Ympäristöpassi.
Ohjeet kurssin suorittamiseen
Tämä kurssi rakentuu kuudesta moduulista. Jokaisessa moduulissa on 5-13 oppituntia. Yhden oppitunnin opiskeluun menee 5-15 minuuttia. Jokaisen moduulin jälkeen on osaamistesti. Voit milloin vain antaa kurssista palautetta alareunassa olevalla Anna palautetta -lisäosalla.