Resurssiviisaasti keittiössä -osaamistesti
Resurssiviisaasti keittiössä -osaamistesti
Lue lisää
Resurssiviisaasti keittiössä -osaamistesti
Lue lisää
Hävikin vähentäminen -osaamistesti
Lue lisää
Kestävä ruokalistasuunnittelu -osaamistesti
Lue lisää
Ihmiset ja eläimet ruokaketjussa Vastuullinen ruokatuotanto vaatii myös eettisten kysymysten pohdintaa. Saavatko viljelijät riittävän elannon? Ovatko tuotanto-olot inhimilliset? Miten kohdella tuotantoeläimiä oikein? Tässä moduulissa katsomme,
Lue lisää
Minä, yritys ja asiakas -osaamistesti
Lue lisää
Hävikin vähentäminen prosessin eri vaiheissa Hävikin vähentämistä voi tehdä ravintolan ja keittiön kaikissa prosesseissa. Tässä moduulissa katsomme, minkälaisia konkreettisia tekoja ja valintoja ammattilainen voi tehdä hävikin vähentämiseksi eri vaiheissa.
Lue lisää
Ruokahävikin taustat Hävikin määrä ammattikeittiöissä on suuri. Sillä on merkittävä vaikutus niin ravintolalle taloudellisesti kuin ympäristön kannalta. Hävikin vähentäminen on merkittävä ympäristönäkökulma,
Lue lisää
Kestävimmät valinnat ruoka-aineryhmittäin Jokaisesta ruoka-aineryhmästä löytyy kestävämpiä ja vähemmän kestäviä valintoja. Ruoka-alan ammattilaisena on hyvä, että osaat tarjoat asiakkaillesi kestäviä annoksia ruokavaliosta riippumatta.
Lue lisää
Resurssiviisaus: ruokapalvelualan jätteet Aloita moduuli klikkaamalla Ammattikeittiön jätteet: perusteena jätehierarkia↓
Lue lisää
Ammattikeittiön siivous Aloita moduuli klikkaamalla Ammattikeittiön jätteet: perusteena jätehierarkia↓
Lue lisää