Siirry pääsisältöön

Feedback for Miksi hävikkiä syntyy

|

“Tarjoiluvaiheessa hävikkiä syntyy siitä, että menekkiä ei osata ennustaa oikein. Tällöin ei olla osattu ottaa huomioon oman asiakaskunnan käyttäytymistä tai viikko- tai vuosikiertoa tarjoilujen määrässä”

Todella tympeästi kirjoitettu. Ei siinä paljoa kierrot auta kun kristallipallo kädessä saa joka päivä miettiä minkä verran asiakkaita milloinkin tulee.

 

Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Feedback for Miksi hävikkiä syntyy » Miksi hävikkiä syntyy?

“Tarjoiluvaiheessa hävikkiä syntyy siitä, että menekkiä ei osata ennustaa oikein. Tällöin ei olla osattu ottaa huomioon oman asiakaskunnan käyttäytymistä tai viikko- tai vuosikiertoa tarjoilujen määrässä”

Todella tympeästi kirjoitettu. Ei siinä paljoa kierrot auta kun kristallipallo kädessä saa joka päivä miettiä minkä verran asiakkaita milloinkin tulee.

 

Jaa

Lue myös

Ostoskori