Feedback for Ruuan elinkaari -osaamistodistus
kiitos silmiä avaavasta kurssista.
Lue lisää
“Tarjoiluvaiheessa hävikkiä syntyy siitä, että menekkiä ei osata ennustaa oikein. Tällöin ei olla osattu ottaa huomioon oman asiakaskunnan käyttäytymistä tai viikko- tai vuosikiertoa tarjoilujen määrässä”
Todella tympeästi kirjoitettu. Ei siinä paljoa kierrot auta kun kristallipallo kädessä saa joka päivä miettiä minkä verran asiakkaita milloinkin tulee.
Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Feedback for Miksi hävikkiä syntyy » Miksi hävikkiä syntyy?
kiitos silmiä avaavasta kurssista.
Lue lisää
Selkeä kokonaisuus ohjaamisesta ja sen eri vaiheista. Linkit syventäviin teksteihin hyvä juttu!
Lue lisää
Kiitokset
Lue lisää