Feedback for
Hyvä, asiatietoinen kurssi.
Lue lisää
“Tarjoiluvaiheessa hävikkiä syntyy siitä, että menekkiä ei osata ennustaa oikein. Tällöin ei olla osattu ottaa huomioon oman asiakaskunnan käyttäytymistä tai viikko- tai vuosikiertoa tarjoilujen määrässä”
Todella tympeästi kirjoitettu. Ei siinä paljoa kierrot auta kun kristallipallo kädessä saa joka päivä miettiä minkä verran asiakkaita milloinkin tulee.
Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Feedback for Miksi hävikkiä syntyy » Miksi hävikkiä syntyy?
Hyvä, asiatietoinen kurssi.
Lue lisää
Ihanaa kun sanoitatte suoraan, heti kurssin alussa, että jatkuva kasvu on tullut tiensä päähän ja nyt ajattelemme toisin! Lisää tällaista puhetta kaikkialle!
Lue lisää
täähä minun mielestä on vaa aivopesua koko kurssi,enkä muuta omaa omaa ajattelutapaa.
Lue lisää