Feedback for Tuotantoketju ja yleisimmät sertifikaatit
Väärä logo, kuvassa on Hyvää Suomesta pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, ei pohjoismainen ympäristömerkki Joutsenmerkki. Korjaattehan virheen.
Lue lisää
“Tarjoiluvaiheessa hävikkiä syntyy siitä, että menekkiä ei osata ennustaa oikein. Tällöin ei olla osattu ottaa huomioon oman asiakaskunnan käyttäytymistä tai viikko- tai vuosikiertoa tarjoilujen määrässä”
Todella tympeästi kirjoitettu. Ei siinä paljoa kierrot auta kun kristallipallo kädessä saa joka päivä miettiä minkä verran asiakkaita milloinkin tulee.
Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Feedback for Miksi hävikkiä syntyy » Miksi hävikkiä syntyy?
Väärä logo, kuvassa on Hyvää Suomesta pakattujen elintarvikkeiden alkuperämerkki, ei pohjoismainen ympäristömerkki Joutsenmerkki. Korjaattehan virheen.
Lue lisää
Informatiivinen, hyvä, hyödyllinen kaikille! Selkeä ja helppolukuinen. Kiitos
Lue lisää
ok
Lue lisää