Siirry pääsisältöön

Feedback for Kala ja äyriäiset

|

Heippa Aura, suurella mielenkiinnolla teen tätä Vastuullinen Ruokapalveluala kurssia. Tämä on tosi monipuolinen & hyvä, ja tukee todella hyvin systeemistä ymmärrystä. Helppolukuinen ja hyvin kirjoitettu kokonaisuus. Kiitos siitä! 

Tästä kappaleesta tuli mieleeni, että olisiko kyttyrälohen tapaus syytä mainita?  (Voiko tätä kalaa syödä silmät auki? Kyttyrälohi näyttää hurjalta, mutta se voi olla myös raaka-aine huippuravintolaan tai lohimatkailun pelastus | Yle)  Ja muutenkin vieraslajien syöminen yhtenä  vastuullisuuden muotona voisi olla kiinnostavaa mainita. (Lupiinijauhoa ei taideta tuottaa noista kotimaisista lupiinikasveista… En tiedä? Täytyisi tutkia…) T. Satu

Location: Vastuullinen ruokapalveluala » Feedback for Kala ja äyriäiset » Kala ja äyriäiset

Heippa Aura, suurella mielenkiinnolla teen tätä Vastuullinen Ruokapalveluala kurssia. Tämä on tosi monipuolinen & hyvä, ja tukee todella hyvin systeemistä ymmärrystä. Helppolukuinen ja hyvin kirjoitettu kokonaisuus. Kiitos siitä! 

Tästä kappaleesta tuli mieleeni, että olisiko kyttyrälohen tapaus syytä mainita?  (Voiko tätä kalaa syödä silmät auki? Kyttyrälohi näyttää hurjalta, mutta se voi olla myös raaka-aine huippuravintolaan tai lohimatkailun pelastus | Yle)  Ja muutenkin vieraslajien syöminen yhtenä  vastuullisuuden muotona voisi olla kiinnostavaa mainita. (Lupiinijauhoa ei taideta tuottaa noista kotimaisista lupiinikasveista… En tiedä? Täytyisi tutkia…) T. Satu

Jaa

Lue myös