Siirry pääsisältöön
Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu

Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen johdantokurssi

Tervetuloa opiskelemaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamista!

Tällä kurssilla pääset tutustumaan kestävyyteen ja vastuullisuuteen, vastuullisuuden johtamiseen sekä vastuullisuusjohtamisen viitekehyksiin ja työkaluihin. Teemoihin syvennytään lisää laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen (LYT) koulutusohjelmassa. Koulutuspäivät rakentuvat teorian, ryhmäpohdintojen ja opiskelijoita kiinnostavien keskusteluteemojen vuoropuheluna.

Tämän kurssin tavoitteena on opastaa sinua matkallesi kohti Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon (180 osp) suorittamista, osaamisalana laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen. Tavoitteenasi voi olla myös vain ko. tutkinnon osan (90 osp) suorittaminen.

Toivomme, että kurssilla olevat pohdintatehtävät auttavat sinua eteenpäin omien opintojesi suunnittelussa. Mitä haluan oppia? Mitä haluan ja mitä pitäisi kehittää omassa organisaatiossa?

Kestävää kehitystä ja vastuullisuutta on avattu Toiminnan kehittäminen kestävällä tavalla (KETA) -verkkokurssilla. Suosittelemme, että suoritat sen ennen tätä verkkokurssia, mikäli tavoitteenasi on koko tutkinnon suorittaminen. Näin sinulla on hyvä pohja tutustua kestävyyden ja vastuullisuuden johtamiseen tällä verkkokurssilla. Kurssi on jaettu 6 moduuliin. Kukin niistä on jaettu pienempiin oppitunteihin.

Aloita kurssi klikkaamalla ensimmäisen moduulin nimeä alla
tai tutustu kurssin aiheisiin klikkaamalla “Avaa”.

Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Ryhdy opiskelemaan
Tämä kurssi on suljettu